Ieder jaar organiseren we een Bloemen voor Bloemen actie. Ook dit jaar benaderen de Grieten hun netwerk weer om Geraniums en Hanging Baskets te verkopen. De bloemen zijn van geweldige kwaliteit, ieder jaar krijgen we complimenten van tevreden afnemers. Ken je de Grieten niet persoonlijk en wil je wel bloemetjes bestellen? Stuur dan een mail naar onze secretaris via secretaris@lionsgrootegriet.nl, dan zorgen wij ervoor dat je je bloemetjes kunt komen halen!

Prijslijst

We verkopen ook dit jaar weer zowel geraniums als ook de geliefde 'hanging baskets. Hieronder vindt u de prijzen.

• Geraniums, staand
  • Geraniums, hangend
  • Hanging Baskets

Per stuk

• € 2,50
  • € 10

Per 3 stuks

• € 6
  • € 27,50

Per 6 stuks

• € 10
  • € 50

Kleurencombinaties

De staande geraniums zijn er staand in de authentieke kleuren rood, wit en felroze (fuchsia). De hangende geraniums zijn ook in rood en wit, maar tevens in een zachter roze verkrijgbaar.

De hanging baskets zijn er dit jaar in twee kleurcombinaties, waarbij de eerste kleine bloemetjes heeft en de tweede grotere.

Bestellen

De bestelling van de hanging baskets gaat op 8 april de deur uit. Bestellen moet dus vóór dat moment.

Bestellen van geraniums kan tot en met 22 april.

Beide kunt u bestellen via uw contactpersoon of, als u die niet heeft, via secretaris@lionsgrootegriet.nl

Levering

Op vrijdag 5 mei worden de planten afgeleverd bij onze bloemenverzamelplek in Eelde-Paterswolde. Van daaruit distribueren we ze door heel Nederland. Hoe uw bloemen-Griet dat doet is aan haar, u maakt dus persoonlijke lever- of afhaalafspraken. Wanneer het rond 5 mei nog vriest is het een aandachtspunt: de bloemetjes houden niet van koude voeten...

Flyer

Een volledige informatiefolder, waarin u alles op uw gemak terug kunt lezen, vindt u HIER!